Friday, January 3, 2020

Wat is Nieuwe Aarde?


Dit kan ik op vele manieren uitleggen, en tijdens onze workshop zal ik aan de hand van jullie vragen daar dieper op in gaan. Voor nu zal ik volstaan met een korte opsomming van de verschillende vormen van benadering.

Van 3D naar 5D:
Dit heb je vast vaker gehoord en klinkt enigszins verwarrend, want 3D in de wiskunde is toch lengte, breedte en hoogte!? Ja, en 4D zou dan tijd zijn. Dus de maan staat op x,y,z locatie om zo&zo laat; een seconde later zijn x,y,z al weer veranderd. Maar dat is niet wat ze bedoelen. Ze bedoelen de 3e dimensie kwa trillingsnivo. En momenteel zijn we aan het verschuiven van de 4e naar 5e dimensie.

From 3rd to 4th density:
De derde 'density' (verdichting) is het 'level' (nivo) van de dualiteit. Wij leven in een zwart/wit wereld. Iets is/was goed of fout. Daardoor ontwikkelde we keuze, vrije wil. Dieren en planten zijn 2e density, en moeder Aarde resoneert in 4e density, wat gaat over Liefde en Begrip, ook wel Compassie genoemd. Er zijn 7 levels.

Nieuwe Aarde:
Er bestaan meerdere versies van deze Aarde matrix tegelijkertijd. Voor 2012 trilde die allemaal op ongeveer dezelfde frequentie. Inmiddels is het verschil tussen Nieuwe en Oude Aarde zo groot aan het worden, dat jouw frequentie of laag is (dan zit je in de oude matrix) of hoog (je beweegt in de nieuwe matrix). Door je frequentie bewust hoog te houden en alle laag of lager frequente energie los te laten of om te vormen, veranker je steeds meer op Nieuwe Aarde.

Paradigma verschuiving:
Een paradigma is een zienswijze, een samenhangend stelsel van modellen en theorieën. En die zijn drastisch aan het veranderen sinds de komst van het internet. Grenzen vervagen, rassen en volkeren vermengen, tradities verdwijnen en nieuwe verschijnen. Geleidelijk aan verschuiven (shift) we naar een nieuw paradigma, naar een nieuwe zienswijze.

Ken jij nog een andere uitleg/benadering?

No comments:

Post a Comment