Saturday, August 22, 1987

Werken met de 13 chakra's

Het concept 

In een reeks gratis YouTube videos vertellen we per deel over onze ervaringen rondom bijbehorend thema en bieden daarna ons product aan (het hele pakket of ook losse delen?)

Deel 1

Thema: Nog niet wakker... of toch al een beetje!? 

Voor wie het nog niet door had, we zijn begonnen. Renate en Jeroen vertellen over waar het ontwaken voor hun begon. Nog voor het Grote Ontwaken. Over onze generatie en daarvoor. Over generatie 1987 en de huidige generatie. Over hoe ongemakkelijk het kan zijn voor wie nu pas wakker wordt, in deze nachtmerrie! En al diegene die gewoon lekker verder dromen (ignorance is bliss), hoe gaan wij daar mee om? Eigenlijk is het nieuw voor iedereen, want waar gaat het heen?

Om jullie allen hierbij te ondersteunen, hebben we een video serie opgenomen, bestaande uit geleide meditaties, praktische oefeningen en informatief begeleidend materiaal, gebaseerd op het 13 chakra systeem.

Om te beginnen de Witte Roos, welk symbool staat voor de Universele Liefde. Tevens het universele healings symbool, waarmee je kunt werken om fysieke en emotionele klachten te verzachten. 

Deel 2 

Thema: je wist het wel, maar dimde je Licht 

We vertellen over hoe velen van ons naar deze planeet zijn gekomen, specifiek in deze overgangsperiode. Alleen door gezin, familie en andere karmische stukken raakte we verstrikt. Je hebt ervaren hoe moeilijk je omgeving het had/heeft wanneer jij in je Licht/kracht gaat staan 

Aan de hand van een aantal geleide meditaties activeer je jouw Licht weer. De Kristallijnen Diamant verbindt jou met het Kristallijnen Veld en het universele licht. Je maakt je los van familie patronen en de voorouderlijke lijn. Niet jouw verantwoordelijkheid, mag wel natuurlijk ;)

Deel 3

Thema: klaarwakker, maar nu? Wat is mijn missie?

Nog voordat je hier antwoord op kan vinden, hebben we eerst ons innerlijk werk te doen. Voeding en een gezonde levensstijl zijn daarbij oh zo belangrijk. Het leven omarmen, in al z'n hoedanigheid.

De witte kelk-lelie symboliseert het Universele Leven. Ze maakt je vrij van al het karma. Lijden hoeft niet meer, al kiezen we daar onbewust soms toch nog voor. Door je bewust te worden van de persoonlijkheid, leer je onderscheid te maken tussen wat van jou is en van de ander.

Deel 4

Thema: wie ben ik dan wel? Over jezelf zijn.

Ja maar hoe dan? Ik heb nu alle lagen afgepeld, maar wat blijft er over?

Het gemak van volledig je zelf zijn, komt wanneer je al het voorgaande verwerkt hebt. Je hebt je huiswerk gedaan. Al lijkt dit niet noodzakelijk. Je kan toch ook gewoon gelijk hiermee beginnen?

Spirituele bypass is één van de meest voorkomende valkuilen.

Mijn voorstel is om ze vanaf hier persoonlijk te begeleiden, of in groepsverband. Of alleen een geleide reis langs de chakra's met de Ark

No comments:

Post a Comment